2017 11 27 Levickis2017 m. lapkričio 27 d. 13.00 val. Kūrybinių industrijų centre „Taurapilis“ (Aušros g. 47, Utena). „Muzikos pamoka su Martynu Levickiu“. Tai  interaktyvus edukacinis projektas, kurio sumanytojas akordeonistas Martynas Levickis - muzikos profesionalas, garsinantis Lietuvą visame pasaulyje.
Jaunasis atlikėjas kartu su pamokos dalyviais dalinsis savo patirtimi bei žiniomis apie muziką bei bandys atsakyti į tokius klausimus: „Kaip išgirsti ir suprasti muziką?“, „Kokia yra muzikos atsiradimo istorija?“, „Kaip daromi muzikos įrašai dabar ir anksčiau?“, „Kaip gimsta muzikos ir kitų menu sintezės?“. Užsiėmime bus naudojamos įvairios technologijos, video ir audio medžiaga, padedančios efektyviai iliustruoti pamokos turinį bei įtraukti visus projekto dalyvius. Interaktyvioje muzikinėje kelionėje moksleiviai išbandys ir praktines užduotis: jie patys galės sukurti muzikinį instrumentą, o vietoje nenustygstantis mokytojas gyvais pavyzdžiais – kavamale, grąžtais, šlifuokliais įrodys, kad ir triukšmas gali būti muzika.

Visus norinčius dalyvauti pamokoje kviečiame registruotis el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. (vardas, pavardė, amžius, mokykla, miestas).

Projektą „Muzikos pamoka su Martynu Levickiu“ remia Lietuvos Kultūros taryba.
Projektą organizuoja VšĮ accoAkademija.
Projekto partneris: Asociacija „Pikseliai“.

stiklo galerija

projektas ART U2022 m.  Utenoje  vykusio  menininkų  projekto  ART‘U 2022 (Menas mieste-miestas mene) paskaitos apie garsias Utenos krašto asmenybes.

Paragauk sulos

Taurapilis

pokst bendruomene

Utenos radijas

Jurates Mitalienes logo

Dailininko Laimono Šmergelio svetainė

Giedriaus Mazuro keramikos st

 

 www.zygeiviuslenis.lt