DSC 95812017 m. gruodžio 2 d. Tauragnų kultūros skyriuje vyko Meno mylėtojų šventė „Kiekvienas žmogus yra kūrėjas". Šventę pradėjo Vaikų ir jaunimo dramos studijos artistai, vadovaujami Loretos Juškėnienės. Po nuotaikingo vaikų pasirodymo buvo padėkota senjorų ansambliui, kuris jau atsisveikino su scena. Už gražius, brandžius metus, puoselėjant dainas, bendraujant su žmonėmis, dalijant savo širdies šilumą visam Tauragnų kraštui UKC direktorės Astos Motuzienės padėkos raštai įteikti Janinai Augulytei, Irenai Eidžiulienei, Petrui Kazickui, Stasei Mikulėnienei, Janinai Puodžiukienei, Broniui Slapšiui ir Tamarai Vanagaitei.

Kultūros namų darbuotojos dėkojo ir gausiam meno kolektyvų dalyvių būriui: Ligitai Balčiūnienei, Alvydui Danauskui, Sallijai Deveikienei, Valdui Kavaliauskui, Aldonai Kirkienei, Gražinai Kunickienei, Gintautui Lisauskui, Žaimantui Musteikiui, Ritai Pundzienei, Ingai Šinkūnienei, Aldonai Tartilienei, Žymantui Trimoniui, Giedrei Tubelienei, Linai Umarienei, Pranui Virvyčiui, Valdai Žebelienei, Edmundui Žebeliui.
Nepamiršti buvo ir mažieji tauragniškiai – meno kolektyvų dalyviai: Inesa ir Aivaras Deveikiai, Norbertas Kriaučionis, Raminta Levčenkaitė, Meida Mikalauskaitė, Justė Palskytė, Ada ir Matas Paukštės, Viltė Stipinaitė, Jonė ir Mikas Šinkūnai, Ieva Umaraitė bei debiutantas scenoje Adrijus Mikalauskas.
Po oficialiosios dalies šventinę nuotaiką tęsė muzikantai. Vestuvinių muzikantų „vakarušką“ susirinkusiems padovanojo iš Tauragnų krašto kilęs muzikantas Dainius Truskauskas. Dalyvavo grupės „Basi ant slenksčio", „Fortūna", Dainius Maslauskas ir „Skandalistai", kur groja ir dainuoja pats Dainius Truskauskas. Gausiai susirinkę žiūrovai paskutinę dainą dainavo kartu su visais muzikantais.
Renginio metu veikė dvi parodos: tapybos ant šilko ir fotografijų paroda „Ruduo kaime". Tai projekto „Kiekvienas žmogus yra kūrėjas“ dalis.
Tauragnų krašto bendruomenės projektą „Kiekvienas žmogus yra kūrėjas" rėmė Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

Tekstas Danguolės Trimonienės, nuotraukos Dainiaus Atkočiūno.

stiklo galerija

projektas ART U2022 m.  Utenoje  vykusio  menininkų  projekto  ART‘U 2022 (Menas mieste-miestas mene) paskaitos apie garsias Utenos krašto asmenybes.

Paragauk sulos

Taurapilis

pokst bendruomene

Utenos radijas

Jurates Mitalienes logo

Dailininko Laimono Šmergelio svetainė

Giedriaus Mazuro keramikos st

 

 www.zygeiviuslenis.lt